Μαγειρεύοντας αλά γαλλικά

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με τα επαγγέλματα του μάγειρα και του ζαχαροπλάστη μέσα από τη γαλλική και γαλλόφωνη κουζίνα βρίσκοντας, μελετώντας και εκτλώντας συνταγές.

Οι μαθητές γνώρισαν τα κύρια χαρακτηριστικά ενός γαλλικού γεύματος, βασικούς κανόνες savoir vivre στο τραπέζι καθώς και τις γαστρονομικές συνήθειες και επιλογές των Γάλλων και των κατοίκων των γαλλόφωνων χωρών σε όλον τον κόσμο.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τις εκτελέσεις συνταγών: